Virtuaalinen aamukahvi 2.2.2024: Uuden rakentamislain tavoitteet ja korjaussarja sekä Rakennustiedon uudistuvat palvelut

Uuden rakentamislain korjaussarja on parhaillaan lausunnolla. Tervetuloa kuulemaan juristi Satu Räsäsen, ACTS Oy, kokoama tilannekatsaus rakentamislainsäädännön muutosten tavoitteista ja lausuntokierroksella olevasta rakentamislain korjaussarjasta.

‍Rakennustieto seuraa aktiivisesti uuden rakentamislain valmistelua, mutta emme ole mukana lain valmistelutyöryhmissä. Haluamme jakaa kokoamamme tiedon asiakkaidemme hyödynnettäväksi ja siksi olemme juuri avanneet verkkosivuillemme Rakennustieto seuraa rakentamislain uudistusta -osion. Tämän sivuston rakentamislakia käsittelevän sisällön tuottamisessa asiantuntijana toimii juristi Satu Räsänen, ACTS Oy. Kokoamme tälle sivustolle tietoa siitä, mitä lainsäädäntöprosessissa tapahtuu. Lakiuudistus tulee vaikuttamaan palveluidemme sisältöihin ja sivustolta löydät tietoa siitä, miten kehitämme palveluitamme ja pidämme palvelumme ajan tasalla uuden lain mukaisesti. Aamubrunssillamme kuulet myös katsauksen palveluidemme kehittämisestä ja siitä, miten ne tulevat auttamaan asiakkaitamme toimimaan rakentamislain mukaisesti.

‍Pysy ajan tasalla rakentamislain uudistuksesta ja uudistuksen rinnalla kehittyvistä palveluistamme! Mikäli ajankohta ei sovi kalenteriisi, mutta asia kiinnostaa, ilmoittaudu siitä huolimatta: aamubrunssille ilmoittautumalla saat tapahtuman jälkeen sähköpostiisi linkin tallenteeseen ja voit perehtyä asiaan sinulle parhaiten soveltuvana ajankohtana. Lue lisää »