Kiertotalous osaksi rakentamisen arkea II– Hybridi-tilaisuus 9.9.2022

Aika: 9.9.2022 klo 8.50-11.30

Fiksusti toteutettu purkuhanke vie kiertotaloutta uudelle tasolle. Rakennukset tulisi nähdä myös materiaalipankkina. Seminaari antaa konkreettisia työkaluja purkamisen tilaamiseen, suunnitteluun ja toteuttamiseen. Seminaarissa pureudutaan myös elinkaarenaikaiseen hiilijalanjäljen hallintaan ja sen kustannusvaikutusten laskentaan.

Digitaalisuus on avain rakennuksen elinkaaren aikaisten tietojen hallintaan ja muodostaa perustan myös materiaalien tehokkaalle uudelleenkäytölle ja kierrättämiselle. Digitaaliset ratkaisut auttavat myös hiilijalanjäljen ja sen kustannusvaikutusten arvioinnissa ja hallinnassa.

Seminaari on tarkoitettu tilaajille ja purkuhankkeisiin ryhtyville, rakennuttajille ja rakennuttajakonsulteille, purku-urakoitsijoille, suunnittelu- ja konsultointitoimistoille, valvojille, kierrätyssektorin toimijoille, oppilaitoksille ja opiskelijoille sekä viranomaisille.

Tilaisuus järjestetään hybridi-tilaisuutena. Voit ilmoittautua online-lähetykseen tai paikan päälle (Metropolia Ammattikorkeakoulu, Myllypurontie 1, Helsinki: Myllypuro-sali MPD1002). Myllypuro-salissa paikkoja on rajoitetusti.

Tilaisuus on osallistujille ilmainen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset »