fbpx
Haemme johtavaa asiantuntijaa

Haemme johtavaa asiantuntijaa

Haluatko edistää rakennetun ympäristön digitalisaatiota sekä tukea kestävän ja hyvinvointia edistävän rakennetun ympäristön toteutumista? Olemme kehittämässä toimintaamme ja haemme nyt tietopalvelut-yksikköön rakennusalan tiedontuotantoon johtavaa asiantuntijaa.

Työssäsi kehität ja linjaat tietopalvelujen sisällöntuotantoa ottaen huomioon asiakkaidemme nykytilanteen ja hahmottaen samalla tulevaisuuden tarpeet.

Tietopalveluiden tuotteet kuten RT-ohjekortit ja RYL-sisällöt tuotetaan yhdessä käsikirjoittajien ja toimikuntien kanssa. Tuot vahvan asiantuntijapanoksen sisällöntuotantopäätöksiin, ja osallistut aktiivisesti yksikön toiminnan suuntaamiseen sekä vastaat projekti- ja hankekohtaisesti tietosisällöistä sekä niiden tuottamisesta ja kehittämisestä. Tietopalvelut-yksikkö tuottaa rakennusalalle myös muita palveluita ja työkaluja, sekä kustantaa laadukasta alan tietokirjallisuutta.

Olet rakennusalan diplomi-insinööri, ja tunnet kattavasti rakentamisen sekä rakennetun ympäristön ylläpidon prosesseja. Työkokemuksesi voi liittyä esim. suunnitteluun, urakointiin tai rakennuttamiseen tai saatat olla työskennellyt rakennustuoteteollisuuden yrityksessä. Haemme henkilöä, jolla on positiivinen ja joustava asenne, hyvät yhteistyötaidot, uskallusta kyseenalaistaa, projektinhallinta- ja organisointikykyä, aktiivisuutta toimialan verkostoissa sekä kiinnostusta ymmärtää asiakkaidemme tarpeita.

Toimialan näköalapaikalla sinulla on mahdollisuus tehdä vaikuttavaa työtä rakennusalan digitaalisen kehittymisen kärjessä ja olla mukana vaikuttamassa rakentamisen laadun kehittymiseen Suomessa. Meillä työskentelee noin 50 rakennusalan tietopalveluiden ammattilaista kehittämässä asiakaslähtöisiä tietosisältöjä kiinteistö- ja rakennusalalle. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä ja uusiutuvassa organisaatiossamme. Kyseessä on uusi tehtävä.

Tule mukaan luomaan parempaa rakentamista – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.hrsadvisors.fi oheisen Apply- linkin kautta 14.4.2021 mennessä.

Lisätietoja
Toni Koskinen, konsultti, HRS advisors
p. 040 742 7525.