Rakennustiedon avoimet ovet 8.10.2024

Aika: 8.10.2024 klo 9.00 – 20.00
Rakennustieto, Malminkatu 16 A, Helsinki

Tervetuloa Rakennustiedon avoimien ovien päivään kuulemaan, mitä hyötyjä ja ajankohtaista sekä luotettavaa tietoa palvelumme tarjoavat käyttäjilleen. Jatkuvasti kehittyvien palveluidemme avulla vastaat niin rakentamislain uusiin vaatimuksiin, parannat laatua ja tuottavuutta, optimoit kustannuksia ja hiilijalanjälkeä kuin vastaat ESG-raportoinnin ja vastuullisuuden todentamisen tietotarpeisiin.

‍Tervetuloa pistäytymään luotettavan ja ajantasainen tiedon lähteelle Rakennustietoon Helsingin Kamppiin (Malminkatu 16 A, Helsinki) ensimmäisen FinnBuild-messupäivän aikana tai työpäiväsi lomassa. Tietoiskujen lomassa sinulla on myös mahdollisuus jututtaa paikalla olevia asiantuntijoita. Tarjoamme aamukahvit klo 8.30 – 9.00 ja klo 10.30 alkaen premium-hodarit Hodarifillarin tarjoilemana.

‍Järjestämme kuljetuksen Messukeskuksesta Spårakoff-raitiovaunulla. Ensimmäinen Spårakoff-kuljetus lähtee Helsingin Messukeskuksen raitiovaunupysäkiltä 8.10.2024 klo 16.00 ja toinen klo 18.00. Spårakoffin kyytiin mahtuu 30 matkustajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

‍Voit tulla meille myös oman aikataulusi mukaisesti – ovet ovat auki koko päivän ajan!

‍Avoimien ovien päivän tapahtumat tietoiskuineen ovat maksuttomia. Tallennamme osan tietoiskuista ja voit tilata tallenteen, jos et pääse mukaan tilaisuuteen.

‍Ilmoittauduthan sekä tietoiskuun että Spårakoff-kuljetukseen; molempiin on paikkoja rajoitetusti. Lue lisää ja ilmoittaudu »