Rakennustietosäätiö RTS:n kultaiset ansiomerkit 2023

Rakennustietosäätiö RTS jakaa vuosittain kultaisia ansiomerkkejä henkilöille, jotka ovat huomattavalla tavalla vaikuttaneet säätiön toimintaan. Ansiomerkkejä on jaettu vuodesta 1975 lukien, ja niitä myönnetty nyt yhteensä 182 kappaletta.

Rakennustietosäätiön kultaiset ansiomerkit 2023:

  • Teemu Hirvilammi, arkkitehti, yliopiston opettaja, Tampereen yliopisto
  • Helena Hirviniemi, arkkitehti, yksikön päällikkö, Museovirasto
  • Jani Kemppainen, asiamies, Rakennusteollisuus RT ry
  • Jyrki Laurikainen, toimitusjohtaja, Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry 
  • Kimmo Lylykangas, professori, osastonjohtaja, TalTech Tallinnan teknillinen yliopisto

Kultaisen ansiomerkin saajat ovat toimineet pitkään Rakennustietosäätiön edustajistossa tai hallituksessa, jossa ovat asiantuntevalla ja aktiivisella tavalla ohjanneet RTS-konsernin toimintaa tai he ovat osallistuneet aktiivisesti säätiön toimikuntien toimintaan ja tukeneet näin useiden kehityshankkeiden toteuttamista ja luoneet edellytyksiä niiden onnistumiselle.

Rakennustietosäätiö RTS sr on vuonna 1972 perustettu yleishyödyllinen säätiö, joka edistää sekä hyvää kaavoitus- ja rakentamistapaa että kiinteistönpitotapaa. Säätiön toimintaa ohjaavat sen hallitus ja edustajisto, jossa on mukana 56 eri organisaatiota tai yhteisöä kiinteistö- ja rakentamisalalta.

Toiminta perustuu avoimeen yhteistyöhön niin yksittäisten asiantuntijoiden kuin organisaatioiden kanssa. Yhdessä verkostojemme kanssa kehitämme laadukasta ja kestävää rakennettua ympäristöä, jossa ihminen voi hyvin.

Lisätiedot

Jari Mäkimattila, hallituksen puheenjohtaja, p. 0207 207 108, jari.makimattila(at)a-kruunu.fi

Markku Hedman, yliasiamies, p. 040 702 4884, markku.hedman(a)rts.fi