Haluatko ottaa käyttöösi Tuotetiedon hallintapalvelun uuden rajapinnan? 

Tuotetiedon Hallintapalvelun uusi Rest API -rajapinta avaa ennen näkemättömiä mahdollisuuksia tehostaa ja optimoida projektien hallintaa niiden elinkaaren ajan. Integroimalla palvelun rajapinta osaksi liiketoimintaprosesseja voidaan parantaa operatiivista tehokkuutta, vähentää manuaalista työtä ja tehdä tietopohjaisia päätöksiä reaaliajassa. 

Rajapinta tarjoaa mahdollisuuden lisätä tuotteita suoraan projekteille esimerkiksi tilausjärjestelmästä. Toinen mahdollisuus on integroida Tuotetiedon hallintapalvelu osaksi yrityksen muita omia järjestelmiä esimerkiksi raportointimielessä. Tuotekelpoisuuden toteamisprosessia voi seurata omissa järjestelmissä tai hakea luovutusvaiheessa viimeiset tuotekoosteet projektin kaikista tuotteista. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat nopeasti ja vaivattomasti integroida kriittiset tiedot omiin tietojärjestelmiinsä, mikä mahdollistaa sujuvamman tiedonkulun ja tehostetun päätöksenteon. 

Rajapinnan avulla voi myös hyödyntää yksinkertaista raportointia, joka antaa tietoa projektien ja niiden aliurakoiden tuotesisällöistä. Näin saadaan arvokasta tietoa, joka auttaa seuraamaan projektien edistymistä.

Varaa aika kalenteristani https://bit.ly/TuotetietoTeemu tai soita 040 7099917 niin jutellaan rajapintaan liittyen. 

Rakentajien arkea helpottamassa, 

Teemu Rantanen 
Tuotetiedon tiimipäällikkö 

Lue lisää Tuotetiedosta >