Virtuaalinen aamukahvi 12.4.2024: ROK ja KOR rokkaavat edelleen – tutustu uusiin digikirjoihin

Aika: 12.4.2024 klo 9.00 – 9.45
Teams

Ajantasaista, vuosittain päivittyvää rakentamisen kustannustietoa tarjoavat uudet Rakennusosien kustannuksia ROK 2024 ja Korjausrakentamisen kustannuksia KOR 2024 -käsikirjat on julkaistu.

‍ROK ja KOR -käsikirjat julkaistiin nyt jo toisen kerran myös digikirjoina. Digikirja tarjoaa monia etuja perinteiseen painettuun käsikirjaan verrattuna. Sähköisen haun avulla löydät digikirjasta haluamasi tiedon nopeammin kuin perinteisestä painetusta kirjasta. Myös eri rakennevaihtoehtojen vertailu on digikirjassa kätevää. Digikirjan käyttäjänä saat automaattisesti käyttöösi vuosittain päivitettävän ja uuden sisällön, minkä lisäksi sinulla on käytössäsi myös aikaisemmin julkaistut digikirjat. Voit hankkia organisaatiollesi digikirjan organisaatiolisenssin, jolloin digikirjan sisältämä tieto on aina koko organisaation käytössä ja kulkee näppärästi aina mukana mobiililaitteissa.

Tervetuloa virtuaaliselle aamukahvillemme 12.4.2024 kuulemaan, kuinka ROK ja KOR helpottavat kustannuslaskentaa ja kuinka kätevästi kustannustieto on digikirjojen kautta käytettävissä. Lue lisää »