Kustannusala digistyy – nyt myös Rakennustiedon e-kirjoja on mahdollista hankkia yrityslisenssillä

Rakennustiedon e-kirjoja on nyt saatavilla yritysten ja organisaatioiden käyttöön lisenssimallilla.

Kun haluat Rakennustiedon e-kirjan laajempaan käyttöön organisaatiossasi, voit ostaa siihen yrityslisenssin Ellibsin kautta. Lisenssi perustuu joko yhtäaikaisten lukijoiden määrään (12 kk:n lisenssi) tai käyttökertojen yhteismäärään (18 kk:n lisenssi). Omalle organisaatiollesi sopivimmat lisenssit voit hankkia kätevästi Ellibsin verkkokaupasta, kun organisaatiollesi on ensin perustettu oma Ellibsin e-kirjahylly. Kaikki asiaan liittyvät lisätiedot e-kirjoista, kysymykset ja e-kirjahyllyn avaus: myynti@ellibs.com

Rakennustiedon kirjaverkkokaupasta voit ostaa yksittäisiä e-kirjoja vesileimasuojattuina pdf-tiedostoina. Kirja on henkilökohtainen, mutta voit kopioida ja levittää sitä yhteisössäsi Kopioston lupaehtojen mukaisesti.

Olemme tehneet myös valikoiduista aiheista selaimen kautta luettavia digikirjoja, joihin voit ostaa sekä henkilökohtaisia että organisaatiolisenssejä Rakennustiedon lisenssiverkkokaupasta. Digikirjan etuna ovat erinomaiset tiedon hakuominaisuudet ja tiedon ajantasaisuus.