RTS-ympäristöluokituksen perusteet -koulutus 20.5.2020

Seuraava RTS-ympäristöluokituksen käyttäjäkoulutus järjestetään 20.5.2020 klo 9–15.30. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena. Ilmoittaudu mukaan täällä! Päivän aikana käydään läpi RTS-ympäristöluokituksen kriteerit rakennushankkeille ja tutustutaan työkaluun harjotteiden avulla.

Kurssi selkeyttää RTS-ympäristöluokituksen tavoitteita, saavutettavia pisteitä ja opastaa työkalun tehokkaaseen käyttöön.

Aamupäivällä käydään läpi RTS-ympäristöluokituksen kriteeristö, roolit hankkeissa ja luokituksen käyttö hankkeen eri vaiheissa. Koulutus on tarkoitettu kaikille tilaajille, rakennuttajille ja suunnittelijoille, jotka osallistuvat RTS-ympäristöluokitusta hyödyntäviin hankkeisiin. Aamupäivä antaa ymmärryksen luokituksen vaatimuksista ja eri tahojen rooleista ja tehtävistä.

Iltapäivällä opetellaan RTS-ympäristöluokituksen työkalun käyttöä sekä tutustutaan työkalun toimintaan ja käytettäviin laskentamalleihin harjoitteiden kautta. Iltapäivän osuus on tarkoitettu syventäväksi osaksi tahoille, joiden tehtävänä on vastata RTS-ympäristöluokituksen hallinnasta hankkeissa ja RTS-ympäristökonsulteiksi pyrkiville. Iltapäivä antaa valmiudet tehokkaaseen RTS-ympäristöluokituksen ohjaukseen hankkeissa.

Koulutuksen hinta on 400€/koko päivä. Opiskelijoille tarjoamme koulutuksen veloituksetta.

Mikäli ilmoittautunut joutuu peruuttamaan osallistumisensa, tulee peruutus tehdä viimeistään 1 viikko ennen koulutusta (13.5. klo 9). Osallistujan voi vaihtaa maksutta, mielellään viimeistään 1 päivä ennen koulutusta.

Lisätietoja koulutuksesta: rtsymparistoluokitus@rakennustieto.fi.