Uudistunut Sopimuslomake Net vastaa käyttäjien toiveisiin

Kokonaan uudistunut Sopimuslomake Net on nyt julkaistu. Palvelun tuttu perustoiminnallisuus on ennallaan, mutta siihen on tehty käyttäjäpalautteen perusteella lukuisia parannuksia. 

Sopimuslomake Net on rakennus- ja kiinteistöalan lomakepalvelu, jossa voi täyttää ja tallentaa alan lomakkeita ja tulostaa lomakkeisiin liittyviä sopimusehtoja, tehtäväluetteloita ja asiakirjamalleja. Alalla yhteisesti hyväksyttyjä sopimusasiakirjoja käytetään kaikissa ammattimaisesti hoidetuissa kohteissa.

“Sopimuslomake Netiä on lähdetty nykyaikaistamaan nimenomaan käyttäjäpalautteen perusteella. Rakennustiedon verkkopalveluiden kehittämiseen panostetaan yhä enemmän”, kertoo Rakennustiedon järjestelmäasiantuntija Jussi Kaskia.

Tutustu uudistuneeseen palveluun tästä linkistä! »

Uutta Sopimuslomake Netissä

Lomakkeiden täyttö 

Täyttötyökalu on nykyaikaistettu: kun vanhassa työkalussa simuloitiin painettuja paperilomakkeita, niin nyt jo lähtökohtana on käytettävyys netissä. 

  • Täysin joustava ja sisällön mukaan juokseva lay-out 
  • Mahdollisuus lisätä ja poistaa rivejä listauksista 
  • Navigointi lomakkeen osioiden mukaan eikä A4-sivujen perusteella 
  • Kenttäkohtaiset ohjetekstit (niiltä osin, kun niitä on laadittu – työ jatkuu) 

Hankekortti 

Lomakkeet ja työmaapäiväkirjat voi nyt liittää hankkeeseen. Hankkeen perustiedot voi kerätä yhteen tietokorttin, ja kaikki hankkeesen liitetyt asiakirjat löytyvät yhdestä paikasta. 

Työmaapäiväkirjan sähköinen hyväksyntä 

Työmaapäiväkirjan päiväsivut voi lähettää sähköisesti hyväksyttäväksi hankkeeseen kirjatulle valvojalle tai hänen sijaiselleen. Hyväksyjä saa sähköpostiin linkin, jonka kautta hän pääsee lukemaan, kommentoimaan ja hyväksymään päiväkirjan sivun. Hyväksynnät ja kommentit kertyvät päiväkirjan koontisivulle. 

Haku omista asiakirjoista 

Haku on laajennettu etsimään myös omia lomaketäyttöjä. Etkö muista, mihin kansioon tuli tallennettua projektin X urakkasopimus? Nyt löydät sen haulla. Haku etsii tallennetun asiakirjan nimestä, mutta voit laajentaa sen hakemaan myös kaikkien asiakirjojesi koko sisällöstä. 

Maksuhistoria 

Pääkäyttäjänä löydät palvelusta listat kaikista maksutapahtumista (lomakkeiden ja saldojen ostot ja lomakkeiden lunastukset) ja voit jälkeenpäin tulostaa niistä uudet kuitit. 

Vanhat asiakirjatäytöt 

Kaikki vanhalla Sopimuslomake Netillä tehdyt lomaketäytöt on siirretty uuteen palveluun. Löydät siis edelleen kaikki vanhat asiakirjasi. 

Ohjeistusta uuden version käyttöön löydät täältä: https://www.sopimuslomake.net/ohjeet