Webinaari 26.5.: Tutustu RT-kustannuslaskentaan!

Tee urakkatarjoukset ja kustannusarviot RT-kustannuslaskennalla. Ohjelman avulla tarkennat ja nopeutat tarjouslaskentaasi. Ohjelmassa on avoimesti käyttäjän nähtävillä kustannustenmuodostuminen, jolloin hankkeeseen liittyvien päätösten tekeminen on helppoa.

Esittelemme myös RT-kustannuslaskentaan liitettävän Aikataulumoduulin. Sen avulla saat luotua kustannuslaskelmastasi aikataulupohjan, jota voit muokata sopivaksi kyseisen kohteen erityispiirteet huomioiden.

Osallistumalla saat käyttöösi RT-kustannuslaskennan tunnukset koekäyttöön. Ilmoittaudu tilaisuuteen ja pääset testaamaan, miten voit työssäsi hyödyntää rakennusosapohjaista RT-kustannuslaskentaa ja Aikataulumoduulia.

Aika:        Tiistai 26.5.2019 klo 8.30–11.00
Paikka:   Webinaari

Järjestäjä: Rakennustieto Oy ja Mittaviiva Oy

Ohjelma: 
klo 8.30 Tilaisuuden avaus ja ohjelman esittely, Suvi Utriainen                 
klo 9.00 Näin lasket urakkatarjouksen ja lisätyöt RT-kustannuslaskennalla, Suvi Utriainen
klo 10.00 Aikataulumoduuli – työkalu työmaan aikataulutukseen, Aki Peltola
klo 10.30 alkaen   Kysymykset ja neuvonta
klo 11.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu >

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Suvi Utriainen, tuotepäällikkö: p. 0207 476 314, suvi.utriainen@rakennustieto.fi

Ohjelman tekijät: Rakennustieto Oy, Mittaviiva Oy ja Ihme-3d

Rakennustieto Oy on rakennusalan johtava tietopalveluiden tarjoaja. Mittaviiva Oy on arvostettu rakennusalan tuotannonsuunnittelun kouluttaja, tuottavuus- ja Ratu-tutkimuksen tekijä sekä rakentamisen kustannuslaskennan asiantuntija. SSADigi Oy:llä on vahva osaaminen ja kokemus rakennusalan digitalisoinnista sekä nykyaikaisista pilvipalveluista. Kaikki tämä osaaminen on yhdistetty RT-kustannuslaskennan kehittämisessä ja alalle on luotu ainutlaatuinen kustannuslaskennan työväline.