Onnistuneen sisäilmakorjauksen kulmakivet – ajankohtaisseminaari rakentamisen asiantuntijoille 24.10.2024

Aika: 24.10.2024 klo 8.15 – 13.00
Rakennustieto, Malminkatu 16 A, 8. krs, Helsinki


Kiilto järjestää yhteistyössä Rakennustiedon kanssa rakentamisen asiantuntijoille maksuttoman seminaarin, jonka aiheina ovat sisäilmahankkeisiin liittyvät korjausrakentamisen yleiset laatuvaatimukset, ajankohtaiset ohjeet, ympäristövaikutusten huomiointi rakennusmateriaalien valinnassa sekä korjausten suunnittelijan asema ja vastuu.

‍Seminaarissa kuulemme useita asiantuntijoita ja mielenkiintoisen juridisen näkökulman sisäilmakorjauksiin ja niiden suunnitteluun. Keynote-puheenvuoron pitää Tiina Koskinen-Tammi, Asianajotoimisto Alfa Oy:stä.

‍Seminaarissa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:
– Miten huomioit ympäristövaikutukset rakennusmateriaalin valinnassa, suunnittelussa tai valvonnassa?
– Tunnetko korjausrakentamisen ajankohtaiset laatuvaatimukset ja uusimmat ohjeet? Entä miten hallitset fiksusti korjaushankkeen kaiken tuotetiedon?
– Millaiselta sisäilmakorjausten suunnittelijan rooli näyttää juristin silmin? Entä kosteusvaurioiden korjaustavat?‍

Tapahtumassa on mahdollisuus verkostoitua muiden asiantuntijoiden kanssa sekä kysyä ja keskustella esim. tiivistys- ja kapselointiratkaisuihin liittyvistä käytännön asioista, sillä paikalla on myös Kiillon sisäilmatuotteiden tuotepäällikkö Saana Leppänen.

Keynote-puhujana Tiina Koskinen-Tammi, osakas, asianajaja, oikeustieteen tohtori, varatuomari, Asianajotoimisto Alfa Oy:
– korjausten ja suunnittelun tilaaminen
– korjaussuunnittelijan asema ja vastuu
– kosteusvaurioiden korjaustavat

Lue lisää ja ilmoittaudu »