Kiertotalous osaksi rakentamisen arkea III 17.4.2024

Aika: 17.4.2024 klo 9.00 – 12.00
Hybriditilaisuus: Metropolia Ammattikorkeakoulu, Myllypuro-sali MPD1002, Myllypurontie 1, Helsinki / Online

Miten kiertotaloutta edistetään taksonomian, kuntien ohjauksen tai hankintojen avulla? Mitä voimme oppia rakennusosien kierrätyksestä Norjasta? Kuinka kiertotalous näkyy ammattikorkeakouluissa? Rakennustiedon, RIAn, RKL:n ja Metropolian kolmas yhteinen webinaari Kiertotalous osaksi rakentamisen arkea tarjoaa konkreettisia työkaluja kiertotalouden edistämiseen läpi rakentamisen ketjun.

‍Kiertotalous osaksi rakentamisen arkea -webinaarisarja jakaa tietoa alan ammattilaisille kiertotalouden edistämiseen rakennushankkeiden tilaamisessa, suunnittelussa ja toteuttamisessa. Purkuhankkeissa on tärkeää edistää materiaalien ja tuotteiden uudelleenkäyttöä ja kierrätystä mahdollisimman tehokkaasti. Rakennusten elinkaaren aikainen tuotetietojen hallinta edistää rakennusten hyödyntämistä materiaalipankkina. Webinaari tarjoaa mm. esimerkin rakennusosien kierrätyksestä Norjassa ja esittelee digitaalista tuotetietoa tarjoavan Tuotetiedon palvelun, jolla työmaan kierrätysastetta nostetaan.

‍Tilaisuus on tarkoitettu kaikille rakennusalan toimijoille, viranomaisille ja oppilaitoksille. Viedään yhdessä kiertotaloutta uudelle tasolle!

‍Tilaisuus järjestetään hybridinä. Voit osallistua joko paikan päällä tai online-yhteyden kautta. Viimeinen ilmoittautumisajankohta on tiistai 16.4.2024 klo 16.00. Tilaisuus on maksuton. Lue lisää ja ilmoittaudu tilaisuuteen »