Rakennustiedon ChatGPT-tekoälyassistentti uudistaa RT-kortiston käytettävyyden – julkistustilaisuus 21.9.2023

RT-kortiston tiedonhaku nousee uudelle tasolle, kun tuomme ChatGPT-tekoälyassistentin RT-kortiston asiakkaidemme käyttöön. Osallistu julkistustilaisuuteen 21.9.2023

Tekoälyassistentti tarjoaa vastauksia RT-kortiston laajasta sisällöstä nopeasti. Voit esittää tiedonhaun kysymysmuodossa ja tekoälyassistentti reagoi kysymyksiin ja pyyntöihin vuorovaikutteisesti.

Teknologisena kumppanina ChatGPT-tekoälyassistentin kehittämisessä toimii Elev Consultingin Antti Merilehto on kesän aikana tehdystä yhteistyöstä ja kehittämisestä innoissaan: ”Yhteistyö Rakennustiedon kanssa sujui saumattomasti ja heidän joustavuutensa teki prosessista vaivatonta ja nopeaa. ChatGPT-ratkaisun kehittäminen testattavaksi alle kuukaudessa kesälomakaudella oli merkittävä osoitus molempien organisaatioiden ketteryydestä: päätös Rakennustiedolta saatiin kesäkuun lopussa ja alle kuukaudessa RT-kortiston ChatGPT-tekoälyassistentti oli jo aktiivisessa käytössä.”

Merilehto toteaa, että ketteryys on Rakennustiedon vahvuus. Tekoälyn parissa konsulttina toimivan Merilehdon mukaan on helppo tunnistaa ne organisaatiot, jotka haluavat toimia aidosti edelläkävijöinä alallaan: ”Tekoälytyökalujen käyttö on taito, joka tulee olemaan kaikkien tietotyötä tekevien arkea. Edelläkävijät rakentavat ratkaisuja, joiden avulla oma henkilökunta ja asiakkaat pääsevät huomisen hyötyjen pariin jo tänään.”

Kutsumme sinut osallistumaan myös Chat GPT -tekoälyassistentin nimeämiseen – tästäkin kuulet lisää julkistustilaisuudessa.

Ilmoittaudu julkistustilaisuuteen

Tilaisuus on maksuton.